Over ons

Robbie foto
Naam: Robbie Notenboom
Leeftijd: 35 jaar
Sport: Voetbal en Fitness
 
Sinds Mei 2017 ben ik werkzaam als Beweegcoach aangepast sporten in de gemeente Pijnacker/Nootdorp.Het mooie aan deze functie is dat het maatwerk is en dat je als Beweegcoach zowel te maken hebt met het aanbod en de vraag kant en deze kan laten samen komen.  

Als Beweegcoach aangepast sporten probeer ik verbindingen te maken tussen de vraag en aanbod kant, zodat er in de gemeente een passend aanbod is voor deze doelgroep.  

Bewegen is zowel op sociaal als op lichamelijk gebied belangrijk en daarom is het mooi dat ik als Beweegcoach aangepast sporten voor de doelgroep  hier een schakel in mag zijn. Als Beweegcoach aangepast sporten kijk ik vooral naar wat iemand wel kan en probeer ik op deze manier een geschikte sportactiviteit te vinden.
Naam: Joeri Bouwmeester
Leeftijd: 42 jaar
Sport: voorheen voetbal, nu hardlopen/fietsen
 
In 2018 ben ik gestart als sportconsulent in de gemeente Leiden en ik ben sinds april werkzaam als beweegcoach in de gemeentes Westland en Pijnacker-Nootdorp namens VTV Delft. Ik richt mij op aangepast sporten en ik probeer mensen met een beperking, die willen gaan sporten of bewegen, te begeleiden richting een sportaanbieder. Daarnaast geef ik advies, begeleiding en ondersteuning aan organisaties die actief zijn of willen worden op het gebied van aangepaste sport.  

Ik ben voorheen werkzaam geweest in revalidatiecentra en in de verpleeghuissector op het gebied van aangepast sporten. Mijn ervaring is dat sporten veel voor iemand kan betekenen. Ik vind het mooi om te zien wat het met iemand kan doen op sociaal en lichamelijk gebied.  

Sportaanbieders en sporters laat het ons weten als je advies en ondersteuning nodig hebt!
 

Werkwijze

Voor ouderen/ aangepaste sporters


 
1 / 1

Sportaanbod

Aangepast Sporten

Staat uw vereniging of club er niet bij? Maar biedt u wel een activiteit aan voor aangepast sporten?
Neem dan contact op met de beweegcoach!

Contact

Page up